627日(水)
米国アイダホ州から高校生
6名を含む総勢10名の訪問団が本校を訪問し交流をしました

On June 27th (Wed), a delegation of ten people from Idaho (including six high school students) visited Ishida High School. They joined some classes.

授業に参加  Class session

みんなで集合写真  Picture with the student delegation

放課後に合唱部、剣道部、茶道部の活動見学と体験
After school, the student delegation was entertained by the chorus club, the kendo club and the tea ceremony club.

ホストファミリーと  Picture with host families

平成25316日〜29日(14日間)には、本校から12名の生徒がアイダホ州を訪問します
In 2013, twelve Ishida High School students are going to visit Idaho and stay there from March 16th to March 29th.